Cum să iubești femeia...

15.02.2018

Femeia, această făptură minunată, care pentru unii reprezintă muză, prietenă, amantă, soție, mamă, este o ființă care necesită o atenție aparte.

Un adevăr reprezintă faptul că mulți bărbați se plâng că nu înțeleg femeia, însă atâta timp cât aceștia o văd prin prisma lor bărbătească, mereu acest lucru va cauza conflicte. Femeia are nevoie să fie ascultată, și mie mi-a luat ceva timp să înțeleg, că nu trebuie ca eu să rezolv toate problemele cu care se confruntă femeia peste zi, ci e necesar doar să o ascult și să-i arăt prin asta că îi sunt aproape și o susțin, și că atunci când într-adevăr are nevoie fizic de mine, voi fi acolo.

Femeile, fiind mai sentimentale și bazându-se mult pe intuiție, simțuri, comunicare sunt foarte atente la limbajul nonverbal al unui bărbat. Ele caută și văd mereu afecțiunea într-un mod diferit fața de bărbați.

Adu-i din când în când o floricică, o ciocolată, sau orice alt lucrușor care știi că îi place. O femeie adevărată nu are nevoie de banii bărbatului, ci de emoțiile și de sentimentele pe care un mic cadou i le trezește.

Surprinde-o, din când în când, aducându-i aminte ce norocos ești că face parte din viața ta.

Fii curajos, îndrăzneț, dar nu mitocan. Să nu-ți fie teamă să o iubești și să-i arăți asta în cele mai diferite moduri și locuri :) dar să nu-i cerșești niciodată dragostea, ca de o faci, femeia nu te va mai aprecia niciodată.

Fiecare femeie are un corp și zone erogene diferite. Descoper-o!

Dacă e doar conexiune fizică, nu e de ajuns să se deschidă cu totul. Nu își poate etala feminitatea decât în preajma unui bărbat adevărat.

Fii masculin! Ajut-o să se deschidă și să fie conștientă de feminitatea sa. Să nu îți fie frică să cauți femeia din ea. Provoac-o!

Asemeni unei floricele deosebite și speciale, are nevoie să fie udată, admirată, și ocrotită. Fii grădinarul ei, nu-i da totul deodată, fii mândru și responsabil de ea!

Nu o judeca pentru că este femeie! Fă tu muncile grele! Lasă mișcarea feministă, și alte fantezii de genul acesta. Orice femeie, oricât de puternică e fizic, intelectual, ea rămâne tot femeie și are nevoie de calmul, echilibrul și ocrotirea ta. Cele care nu admit asta, nu te-au cunoscut pe tine!

Femeia este o ființă foarte complexă, fragilă și puternică în același timp. Iubitoare și răzbunătoare, diavol și înger, drăgălașă și periculoasă. Contează ceea ce cauți tu în ea, căci are nevoie de un explorator pe măsură, care să fie în stare să o privească în ochi și s-o ia în brațe, ca să o potolească. E în stare să verse o grămadă de lacrimi din cauza suferinței create de un bărbat, însă reușește să-și găsească puterea și dragostea pentru a-l ierta și a-l iubi în continuare, cu o dorință și mai mare, dacă acesta este sincer și îi arată prețuirea lui.

Indiferent de vârstă, îmbrățișeaz-o și privește în ochii ei, caută și sărută-i sufletul apoi dansează cu el și la final, spune-i că o iubești! Nu o fă prea des, dar nici foarte rar!

Dă-i motive și creează circumstanțe să fie sexy!

Flirtează, sedu-o, trăiește clipe romantice alături de o femeie, apoi reia ciclul. Ele adoră mult emoțiile idilice de la începutul relației.

Femeia adoră să simtă și să știe că aparține unui bărbat. Fă-o a ta! Demn!

Ca bărbat trebuie să continui să ai mereu ceva sălbatic în tine. Să simtă că se înțelege cu tine dar că nu te poate domina sau stăpânii cu totul. Tu ca bărbat, fi sigur pe tine, încearcă să fii un exemplu prin ceea ce faci, gândești, trăiești și nu încerca niciodată să-i demonstrezi că are nevoie de tine, căci așa se pierde vraja!

Sună-ți mama, soția, iubita și spune-i că voiai doar să o saluți, să îi auzi vocea și s-o întrebi cum i-a fost ziua, însă nu te întinde la povești prea mult.

Joacă-te cu ea, însă nu accepta copilăriile atunci când nu e cazul.

Să nu cazi pradă niciodată capriciilor ei. Respectă, admiră și iubește femeia, dar nu o pune niciodată pe un piedestal!

O femeie frumoasă este o femeie iubită, și o femeie iubită este una frumoasă!