Despre mine, două trei cuvinte

Ceau! Sunt un om simplu, care își pune întrebări, multe. Sunt născut în Orăștie, județul Hunedoara, sau așa cum îmi place mie uneori să spun: acolo unde a început totul (știi, Decebal, cetățile dacice, Sarmizegetusa Regia, Munții Orăștiei, ...). Am făcut facultatea la Timișoara, orașul florilor, loc în care am început să mă formez ca om, și oraș care va rămâne mereu în sufletul meu... De ceva ani sunt în Bucureștiul ce primește pe toată lumea, dar loc în care un ardelean se adaptează foarte greu.

Îmi place berea nefiltrată, îmi plac discuțiile care gâdilă mintea și imaginația, îmi place să descopăr cum gândește lumea, sunt curios să încerc mereu diferite tipuri de mâncare și visez la ziua când toată lumea va înțelege că doar uniți, împreună ca și rasă umană, putem evolua. Ce rost au războaiele? nu mai bine stăm liniștiți la o bere și ne punem mintea la contribuție despre ce am mai putea inventa/descoperi? nu mai bine învățăm să ne iubim mândra mai cu foc? Căci fiecare om e unic și are ceva de oferit, fiecare are o poveste.

Am făcut și alegeri greșite, multe din cauza orgoliului, însă nu regret nimic pentru că tot ce am trăit m-a făcut ceea ce sunt acum.

Chiar dacă nu cred în destin, și sunt de părere că totul ține de alegerile pe care le facem, uneori, în viață se petrec, sub diferite circumstanțe, lucruri mai presus de înțelegerea noastră comună... trăiești lucruri pe care nu ți le poți explica, întâlnești persoane mai deosebite, și totul se transformă într-un context care trezește ceva special în tine.

Mă las ghidat de 2 motto-uri:

"Ceea ce facem în această viată, rămâne în eternitate"

"Those who stand for nothing fall for anything"

Eu cred că există abundență în acest univers, și este loc pentru toți sub soare, pentru a putea fi fericiți și pentru a ne dezvolta potențialul!

Preferăm amăgirea unor minciuni frumoase sau descoperirea conexiunii cu sufletul nostru și cu o viată plină de aventură, cunoaștere, împlinire și fericire?

Mulțumesc tuturor persoanelor din viața mea!